Наукове зростання та культурне збагачення в житті курсантів

31-05-2016 Переглядів: 119

25 травня на базі відділу спеціальної та фізичної підготовки була організована наукова конференція на тему: «Моральні та духовні якості майбутнього працівника поліції». Курсантами були підготовлені змістовні доповіді, в яких були розглянуті шляхи вирішення проблем духовності та моральності працівника поліції. На захід був запрошений настоятель храмів академії отець Віталій, який розповів про духовну складову в житті поліцейського та моральні якості працівника, а на завершення вони переглянули пізнавальний та повчальний документальний фільм, що тісно пов’язаний з тематикою заходу.

Наукове зростання та культурне збагачення в житті курсантів

Юнаки та дівчата щиро вдячні керівництву відділу за участь в конференції, а також професору Олександру Супруненку – її організатору. Подібні заходи пробуджують свідомість, сприяють розвитку не лише наукового досвіду, але і духовно-моральним засадам кожного курсанта.

Наукове зростання та культурне збагачення в житті курсантів

Проте, окрім навчання вихованці також активно залучаються до пізнання мистецтва. Цього разу їм поталанило насолодитись вічним шедевром української драми «Наталка Полтавка» в театрі ім. І. Франка. Неймовірний колорит Полтавщини, напрочуд цікавий сюжет п’єси, переконлива гра акторів не змогли не вразити поціновувачів високого мистецтва. Твори І. Котляревського шанують і досі, адже ця вистава про історію кохання, яке не бачить перепон на своєму шляху, головне – вірити в себе.

По тому, на вихідних, курсанти мали змогу побачити та відвідати сольний концерт Великого Слобожанського ансамблю пісні і танцю. Програма та рівень виконання артистами різноманітних номерів вразив курсантів. Колектив демонструє свою натхненну творчість по різних куточках країни, а цього разу – в Центрі культури та мистецтв НТУУ «КПІ». Артисти показали свої надзвичайні вміння та таланти. Художній керівник та головний балетмейстер Народний артист України Борис Колногузенко пишається дружньою та надзвичайно талановитою командою, адже їх спільна праця була високо оцінена по всьому світові.

Курсанти можуть досить легко поєднати робочі дні навчання, потяг до науки з бажанням духовно збагачуватися, бути культурно натхненним. Тому минулий тиждень був досить насиченим та яскравим як на здобутки, так і на враження.

Наукове зростання та культурне збагачення в житті курсантів

Руслана Дон, Анна Лещинська
ВСФП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X