Настанови та традиційне фото на пам'ять

29-07-2016 Переглядів: 128

Кожен курсант згадує час проведений на полігоні з особливим почуттям. Перший курс – це те, що запам’ятається назавжди, адже в цей період ми стали на шлях дорослого життя, почали опановувати обрану нами нелегку та відповідальну професію.

28 липня, напередодні від’їзду на канікулярну відпустку, за традицією керівництво академії разом з курсантами зробили фото на згадку.

Ректор Володимир Чернєй провів з хлопцями та дівчатами теплу дружню бесіду, побажав не тільки веселого та дійсно насиченого відпочинку, а також нагадав про заходи безпеки під час відпустки. Майбутні правники мають у запасі цілий місяць, щоб набратись сил та натхнення на подальше навчання, використати свій час з розумом та показати продуктивні результати на другому курсі. Очільники академії привітали всіх із вдалим закінченням літньої екзаменаційної сесії, проходженням ознайомчої практики та з доволі позитивними результатами складання комплексного екзамену.

Настанови та традиційне фото на пам'ять

Настанови та традиційне фото на пам'ять

Як-то кажуть «зробив діло - гуляй сміло», тому вже 29 липня курсанти вирушили в свій заслужений відпочинок і можуть насолоджуватись літом в усіх його барвах.

Дон Руслана, ВСФП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X