Настановчі збори з молодшими командирами ННІПФПСКМ

03-09-2015 Переглядів: 103

2 вересня в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ відбулись настановчі збори з молодшими командирами навчального закладу. Захід пройшов під головуванням т.в.о. начальника інституту майора міліції Олександра Хуторянського.

Настановчі збори з молодшими командирами ННІПФПСКМ

Метою зустрічі стало визначення завдань, що необхідно вирішити у наступному році для кардинального покращання роботи і розвитку молодшого командного складу.

Настановчі збори з молодшими командирами ННІПФПСКМ

Минулий рік для молодших командирів був особливим, адже він був визначений “Роком сержанта”, оскільки систему обрання молодшого командира в Національній академії внутрішніх справ було удосконалено, так як молодший командир обирався шляхом таємного голосування й курсанти мали змогу віддати свій голос за того кандидата, який дійсно міг своїм авторитетом і морально-діловими якостями виправдати надію та довіру своїх однокурсників.

Настановчі збори з молодшими командирами ННІПФПСКМ

Для створення професійного сержантського складу було проведено чимало навчальних та практичних заходів, які не лише підвищили мотивацію до служби даної категорії, а й спрямовувались на вдосконалення знань з професійної підготовки, рівня стройового вишколу і фізичної підготовленості, формування у сержантів лідерських якостей. Зрештою, це і зрозуміло, адже саме сержанти в недалекому майбутньому одні з перших можуть взяти на себе основне навантаження щодо роботи з особовим складом, його виховання та навчання у практичних підрозділах органів внутрішніх справ.

Національна академія на незворотному шляху до ґрунтовного та кардинального підвищення професійного рівня данної категорії. Процес цей доволі складний і трудомісткий, і не лише в питаннях оснащення. В першу чергу це стосується професійно підготовленого персоналу, а особливо – посад рядового складу, навчанням якого опікується молодший командир.

Враховуючи те, що навчально-виховний процес на курсах відбувається за безпосередньої участі молодших командирів, тому під час проведення зборів обговорювалась проблематика системи підготовки сержантського складу, роль командирів у підтриманні постійної готовності особового складу до несення служби у добових нарядах, підтримання здорового морально-психологічного стану, зміцненні навчальної та службової дисципліни.

Отже, обговорені під час настановних зборів питання щодо побудови професійного сержантського складу обов’язково знайдуть своє відображення в наказах і директивах, а отримані поради – відобразяться на фаховому вишколі підпорядкованого командного складу.

ННІПФПСКМ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X