Наші вітання переможцям загальноакадемічного туру з навчальної дисципліни “Правознавство”

01-03-2017 Переглядів: 147

З метою відбору учасників ІІ (міжвузівського) туру Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю “Правознавство” відділом організації науково-дослідної роботи спільно з кафедрами теорії держави та права, конституційного права, кримінального процесу, цивільного права і процесу, гуманітарних та загально-правових дисциплін факультету № 2 були розроблені тестові задачі для визначення найкращих серед здобувачів вищої освіти академії. Так 28 лютого було проведено загальноакадемічний відбірковий етап олімпіади, в якій взяли участь 25 здобувачів вищої освіти – переможців інститутських та факультетських етапів.

Тестові завдання складалися з 4 блоків, 65 питань з різних галузей знань, зокрема з теорії держави і права, цивільного права, кримінального процесу та кримінального права.

Наші вітання переможцям загальноакадемічного туру з навчальної дисципліни “Правознавство”

За результатом оцінювання знань комісією визначено переможців, а саме:

– І місце зайняли курсант 3-го курсу навчально-наукового інституту № 1 Совтан Юлія Василівна і курсант 3-го курсу навчально-наукового інституту № 3 Романенко Дар’я Сергіївна, які відповіли правильно на 52 питання;

– ІІ місце виборов здобувач вищої освіти ступеня “магістр” навчально-наукового інституту № 1 Школьніков Владислав Ігорович, який вірно вирішив 51 питання;

– ІІІ місце зайняла курсант 2-го курсу навчально-наукового інституту № 2 Ярошенко Юлія Вікторівна, яка дала 47 правильних відповідей.

Слід зауважити, що переможці Совтан Ю.В. і Романенко Д.С. показали ґрунтовні знання з кримінального права та цивільного процесу, а Школьніков В.І., в свою чергу, продемонстрував досконалі знання з кримінального процесу.

Щиро вітаємо переможців олімпіади та бажаємо їм гідно представити Національну академію внутрішніх справ у ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіаді за спеціальністю “Правознавство”, що відбуватиметься з 11 по 13 квітня 2017 року в Запорізькому національному університеті.

Відділ організації науково-дослідної роботи

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X