Належна профорієнтаційна робота – запорука ефективної кадрової політики

01-03-2017 Переглядів: 58

З метою здійснення профорієнтаційної роботи та на виконання плану заходів профорієнтаційного характеру НАВС науково-педагогічні працівники кафедри теорії держави та права провели зустріч з учнями 11 класів загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 166 м. Києва.

Належна профорієнтаційна робота – запорука ефективної кадрової політики

У межах заходу юнаки та дівчата були проінформовані про ключові етапи становлення, розвитку та діяльності нашого навчального закладу. Особливу увагу приділено питанням освітніх послуг академії в сучасних умовах, зокрема формам навчання, ступеням вищої освіти, спеціальностям, сферам практичної приналежності профільних навчально-наукових інститутів, перспективам працевлаштування та можливостям продовження навчання тощо.

Серед низки актуальних запитань, які викликали жваве обговорення в учнівській аудиторії, слід виокремити питання: по-перше, про перелік сертифікатів ЗНО стосовно певної спеціальності, умови проведення конкурсу фізичних здібностей; по-друге, про порядок і суб’єктів оформлення особових справ для денної форми навчання за державним замовленням; по-третє, про наявність і функціонування військової кафедри; по-четверте, про побутові умови, режим навчання та матеріально-технічну базу в академії.

Наприкінці зустрічі учням було наголошено на тому, що актуальну інформацію про навчальний заклад можна отримати на офіційному веб-порталі НАВС, а також у приймальній комісії.

Належна профорієнтаційна робота – запорука ефективної кадрової політики

Кафедра теорії держави та права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X