Найкращий подарунок для держави - здорова нація

28-09-2016 Переглядів: 74

У неділю, 26-го вересня, у Чернігові відбулися змагання з бігу – Чернігівський напівмарафон. Це місто має свою унікальну прадавню історію. Починається вона ще в І тисячолітті і тому славиться пам’ятками ще часів Київської Русі та українського козацтва. Траси забігу проходили через місця, в яких створювалася наша тисячолітня історія. Одночасно відбувалися забіги і на менші дистанції, завдяки чому спортивне свято об’єднало як досвідчених спортсменів, так і початківців практично всіх вікових категорій. Найбільшою дистанцією, яка й дала назву всьому заходу, був напівмарафон – 21 кілометр 97 з половиною метрів. Не дарма напівмарафон – одна з найбільш шанованих дисциплін у світовій легкій атлетиці.

На думку викладача кафедри вогневої та фізичної підготовки навчально-наукового інститут № 1 НАВС, старшого лейтенанта поліції Олександра Рябухи: “На цій дистанції відчувається максимальна напруга і навантаження справжньої дальньої дистанції і саме так можна перевірити свою фізичну підготовку”.

Найкращий подарунок для держави - здорова нація

Відчути яскравий присмак енергії історичних подій нашої країни змогли і наші спортсмени – представники Національної академії внутрішніх справ: Рябуха Олександр, Синоверський Андрій, Буртак Артем, Князєв Юрій, Латишев Олександр, Полозук Олександр, Ільніцький Анатолій. Але чи не найбільшої відзнаки справедливо заслуговують наші красуні спортсменки – Левчук Тетяна та Ткаченко Марина. Вся команда відзначила свято бігу яскравими емоціями та духом якісно нового життя.

Найкращий подарунок для держави - здорова нація

Спортивний захід дає відповідь на питання – на що здатен ваш організм, чи готові ви підкорювати нові спортивні вершини? І саме напівмарафон дозволяє долати перешкоди і виснаження завдяки дружній підтримці як суперників по дистанції, так і глядачів, що прийдуть подивитись на видовище.

Найкращий подарунок для держави - здорова нація

Не дарма Чернігівський напівмарафон вимагав від наших спортсменів спеціальної підготовки, тому всі зусилля, котрі вони доклали заради участі в цьому забігу, були окуплені чудовими враженнями протягом дистанції і неперевершеними емоціями фінішу!

Два десятки кілометрів крізь мальовничі краєвиди осіннього Чернігова. Не тільки пейзажі міста допомогли подолати будь-які виснаження під час забігу, а й командний дух, який вони по-справжньому відчули підбадьорюючи один одного. Разом вони перетворили цей забіг на одну з найцікавіших подій в їхній спортивній біографії!

Буртак Артем,
голова Координаційної ради студентського
(курсантського) самоврядування

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X