Набрались нових сил та активно відпочили

13-10-2015 Переглядів: 57

Настільний теніс - це суто спортивна розвага, але підходить абсолютно всім. Для того, щоб у нього грати потрібна лише прудкість та швидка реакція. Проте цей вид спорту має значно ширший перелік позитивних переваг для організму – зняття стресу й втоми, тренування серцево-судинної системи й опорно-рухового апарату. Уявіть, гра у настільний теніс потребує більше енергії, ніж гра у баскетбол – доведений факт! Отже, саме за тенісним столом можна беззаперечно розгромити суперника, а за кілька хвилин вже зрівняти рахунок. І так багато разів, доки не переможе дружба.

Набрались нових сил та активно відпочили

11 жовтня, відповідно до плану вихідного дня, відбувся дружній турнір з пінг-понгу серед постійного та перемінного складу Прикарпатського факультету. Важко передати словами те завзяття й емоції, які переповнювали учасників змагань. Кожен з них прагнув продемонструвати свої найкращі вміння у грі з ракеткою та кулькою.

У напруженій боротьбі перше місце виборов курсант першого курсу Тимур Костюк, друге місце зайняв науковий співробітник Микола Гуцуляк, а третє – курсант першого курсу Андрій Атаманчук.

У такий спосіб весело та енергійно провели вільний час курсанти та їх наставники, обравши вид спортивної гри, який заслужено вважається одним із найкращих варіантів для того, щоб набратись нових сил та активно відпочити.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X