На захисті прав громадян

12-03-2015 Переглядів: 278

Права і свободи людини – це найвища соціальна цінність держави. Зокрема, захищають їх курсанти-консультанти юридичної клініки «Захист» навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ.

Для обговорення результатів виконаної роботи за минулий місяць, обміну досвідом, розгляду нагальних проблем, 5 березня юридичною клінікою було проведене чергове засідання.

На захисті прав громадян

На засіданні було розглянуто певну низку питань. Так, була заслухана інформація керівника клініки – Ярослава Малика, який поінформував присутніх, що в минулому місяці було проведено шість заходів правопросвітницького характеру та були надані чотири безкоштовні юридичні консультації незахищеним верствам населення.

Також, клініка активно співпрацює та залучається підтримкою керівництва інституту. Саме тому на засідання був запрошений заступник начальника інституту з навчально-методичної та наукової роботи Олександр Хуторянський, який зауважив, що на «захисників» покладається важлива та копітка робота та пообіцяв усіляко сприяти її реалізації.

Присутні розглянули та оновили тематику лекторіїв, які проводяться у школах, гімназіях, ліцеях, у зв’язку з тим, що актуальність деяких питань втрачається, а на заміну їм приходять інші.

На захисті прав громадян

Варто зазначити, що незабаром (з огляду на те, що курсанти-консультанти старших курсів відбувають в практичні підрозділи, а в подальшому випускаються з академії) відбудуться вибори нового голови клініки з числа перемінного складу. Тому сьогодні були висунуті кандидати на дану посаду та обговорена дана процедура.

Юридична клініка «Захист» завзято працює задля підвищення правової культури молоді, свідомого вибору професії школярами та з радістю допоможе Вам у разі потреби!

На захисті прав громадян

Ірина Скакун,
Секретар юридичної клініки «Захист»
Ярослав Малик
Керівник юридичної клініки «Захист»

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X