На Віту-Поштову завітали Техаські Рейнджери

03-09-2015 Переглядів: 203

У рамках реформування вітчизняних органів внутрішніх справ передбачається створити замість численних спеціальних підрозділів єдиний КОРД (Корпус Оперативної Раптової Дії). Кадри для нього будуть готувати за допомогою іноземних фахівців та на окремій базі. Аби оцінити у даному аспекті можливості Центру спеціальної та фізичної підготовки НАВС, академію відвідала делегація майбутніх інструкторів – представників Групи Спеціальних Операцій Техаських Рейнджерів на чолі зі своїм командиром майором Джефрі Робертсоном.

На Віту-Поштову завітали Техаські Рейнджери

Рейнджери є офіційним правоохоронним органом штату Техас і виконують функції з підтримання громадського порядку та протидії злочинності. Їх спеціальний підрозділ має своїм завданням припинення масових заворушень, затримання особливо небезпечних та озброєних злочинців, звільнення заручників та ін., тобто є багатопрофільним. Накопичення досвіду роботи за декількома напрямами сприяє як спеціалізації, так і універсалізації у підготовці бійців, допомагає (у разі потреби) їх взаємозаміні.

На Віту-Поштову завітали Техаські Рейнджери

Гостей із Техасу зустрічав начальник Центру спеціальної та фізичної підготовки полковник міліції Євген Дурнов, який ознайомив американських представників з історією створення і діяльності, навчально-матеріальною базою, умовами проживання і побуту курсантів. Рейнджери відвідали навчальний та спортивний корпуси, тир і їдальню, а також будівельний майданчик, на якому швидкими темпами зводяться навчальні та житлові приміщення для майбутніх бійців КОРДу. Майор Робертсон та його колеги позитивно оцінили можливості Центру та запевнили українську сторону у своїй готовності долучитись до створення і навчання спеціального підрозділу нової вітчизняної поліції.

На Віту-Поштову завітали Техаські Рейнджери

 

Відділ міжнародних зв’язків

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X