На варті правопорядку

10-02-2015 Переглядів: 87

Вже вкотре на вулицях Києва разом з працівниками практичних підрозділів міліції та співробітниками недержавних охоронних структур, несуть службу постійний та перемінний особовий склад Національної академії внутрішніх справ, надаючи активну допомогу у боротьбі з порушниками суспільного спокою.

На варті правопорядку

Так, 9 лютого під час охорони громадського порядку в Дніпровському районі столиці, курсант 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та психологічної служби ННІПФПМГБПСНГУ НАВС рядовий міліції Антон Борисенко у складі автопатруля отримав повідомлення про скоєння злочину на вулиці Пожарській.

Не гаючи часу, міліціонери прибули до місця виклику, де було затримано 30-річного киянина. Правопорушник викрав гроші та скоїв насильницькі дії щодо своєї дружини. Під час затримання чоловік чинив активний опір співробітникам міліції, кидаючись на них з молотком, проте це не стало на заваді курсанту, який допоміг знешкодити його.

Згодом з’ясувалося, що затриманий вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

У свою ж чергу, приємно відзначити, що юний правоохоронець, не зважаючи на напружену та небезпечну ситуацію, успішно проявив здобуті під час навчання вміння та навички, усвідомлюючи, що охорона громадського порядку – це його обов’язок.

ВЗГ НАВС
(за інформацією Тетяни Андрусик, ННІПФПМГБПСНГУ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X