На сторожі правопорядку

18-05-2015 Переглядів: 114

Особовий склад навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України успішно закріплює свої теоретичні знання на практиці. Святкові дні в державі стали тому підтвердженням. Курсанти 2 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та психологічної служби разом із командирами та науково-педагогічним складом інституту взяли участь у заходах з охорони громадського порядку під час проведення в Києві масових заходів, пов’язаних зі святкуванням Дня міжнародної солідарності трудящих, 70-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі, Дня Перемоги. Окремо особовий склад інституту був задіяний до охорони громадського порядку 14 травня.

На сторожі правопорядку

Курсанти зі своїми старшими наставниками підтримували належний правопорядок біля Музею Великої Вітчизняної війни, у парку «Слави», біля будівлі Кабінету Міністрів України.

Передувало виїзду проведення тренувань з тактико-спеціальної підготовки, які відбулися в інституті 6 та 7 травня.

На сторожі правопорядку

Під час тренувань представниками кафедри ТСП, командним складом інституту відпрацьовано та покращено практичні навички дій особового складу зі спецзасобами, змінювалися ситуаційні завдання.

За час несення служби порушень дисципліни та законності особовим складом інституту не допущено, звернень від громадян щодо неправомірних дій з боку працівників міліції не надходило.

На сторожі правопорядку

Юрій Наумець,
заступник начальника
ННІПФПМГБПСНГУ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X