На старті служби

16-08-2014 Переглядів: 770

Почесне право називатися курсантом Національної академії внутрішніх справ може отримати не кожен. Для цього юнакам та дівчатам потрібно мати сертифікати ЗНО з високими балами, пройти психологічний відбір та скласти іспити з фізичної підготовки. До того ж молоді люди повинні мати чітке усвідомлення відповідального обов’язку перед державою та, найголовніше, народом, на вірність якому вони будуть присягати.

Зараз, коли наша країна переживає не найлегші часи, потреба в кваліфікованих кадрах невпинно зростає, як і число охочих присвятити своє життя міліцейській справі. Так, у Центрі спеціальної та фізичної підготовки НАВС (с. Віта-Поштова) почався табірний збір. Новоявлені курсанти закладів військового чи міліцейського спрямування перед навчанням обов’язково мають пройти так званий «курс молодого бійця», не виключенням є й Національна академія.

На старті служби

На старті служби

На старті служби

Тепер протягом декількох тижнів першокурсники мають освоїти ази міліцейської професії. Насичений комплекс заходів включатиме в себе заняття з фізичної та стройової підготовки, вивчення відомчих статутів і положень, характеристик і принципів дій зброї, а також ознайомлення з історією і традиціями академії.

Разом з юнаками та дівчатами до Центру підготовки прибули й їхні батьки, щоб на свої очі переконатися, що віддали дітей в надійні руки. Вони також особисто поспілкувалися з очільником НАВС Володимиром Чернєєм. За його словами, академія створює найкращі умови для курсантів, забезпечує їх всім необхідним для проживання, навчання та дозвілля. Власне, всі гості й самі були ознайомлені зі структурою підрозділу, та здивовані таким високим рівнем його матеріально-технічного забезпечення.

На старті служби

На старті служби

Тепер справа за новоспеченими курсантами – вони мають проявити наполегливість та повну самовіддачу, довести, що гідні навчатись та носити звання міліціонера, адже присяга вже не за горами.

На старті служби

Тож щасти вам на дорозі знань!

Ганна Вербило,
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X