На гостину до НАВС

25-06-2017 Переглядів: 69

24 червня до Національної академії внутрішніх справ прибув мотоциклетний клуб правоохоронних органів Словацької Республіки, який щорічно проводить заїзд «Пам’ятаємо героїв». Минулого року вони відвідали Бельгію. Зустрічав гостей ректор академії генерал поліції другого рангу Володимир Чернєй.

На гостину до НАВС фото 1

Цього разу у заході беруть участь 14 осіб (чинні та колишні працівники правоохоронних органів, пожежно-рятувальних служб, військовослужбовці, медики). Протягом перебування у м. Києві гості планують відвідати низку музеїв (у тому числі Музей МВС України), практичні підрозділи НПУ та ДСНС України, провести екскурсію містом, а також здійснити виїзд до м. Прип’ять (для вшанування загиблих під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильські АЕС).

На гостину до НАВС фото 1

У понеділок, 26 червня, делегація разом з представниками Посольства Словаччини в Україні – офіцером зв’язку МВС Йозефом Янковичем та аташе з питань оборони полковник Іваном Белла (перший космонавт Словаччини) проведе зустріч з керівництвом НАВС та відвідає Музей МВС.

На гостину до НАВС фото 1

На гостину до НАВС фото 1

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X