Міжнародний тиждень НАТО

24-04-2015 Переглядів: 163

Впродовж п’яти днів представники Національної академії внутрішніх справ брали участь у XV Міжнародному тижні “НАТО після Уельського саміту”, який відбувся у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського за участю колег Оборонного коледжу НАТО у м. Рим (Італія) та школи НАТО у м. Обераммергау (Німеччина).

Міжнародний тиждень НАТО

Традиційно учасниками заходу стали працівники Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних сил України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, Дипломатичної академії України при Міністерстві закордонних справ України, вищих навчальних закладів, громадських організацій України.

Метою проведення заходу було ознайомлення українських фахівців із сучасними тенденціями розвитку, пріоритетами діяльності та особливостями трансформації Північноатлантичного Альянсу, обговорення перспектив розвитку співробітництва між Україною та НАТО у сучасних умовах у зв’язку із відмовою України від позаблокового статусу.

Міжнародний тиждень НАТО

Учасники заходу прослухали низку змістовних та актуальних лекцій від висококваліфікованих іноземних спеціалістів, зокрема: “Правові аспекти асиметрії та гібридна війна”, “Врегулювання криз та співпраця з ЄС”, “Правові аспекти операцій НАТО”, “Розповсюдження зброї масового знищення. Протиракетна оборона” і т.д.

Після завершення лекцій усі бажаючі мали можливість поставити питання доповідачам та обговорити більш детально певну проблематику у робочих групах.

Міжнародний тиждень НАТО

Міжнародний тиждень пройшов на високому рівні та у дружній атмосфері.

Міжнародний відділ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X