Міжнародний семінар за участю баварських фахівців

19-06-2017 Переглядів: 65

Сьогодні в Національній академії внутрішніх справ розпочався міжнародний семінар з питань підготовки поліцейських за участю іноземних фахівців, представників МВС України та академії.

Міжнародний семінар за участю баварських фахівців фото 1

Щоб поділитися досвідом до вишу прибули баварські спеціалісти, які впродовж тижня знайомитимуть українських колег з методами та специфікою підготовки поліцейських на землях Баварії.

Міжнародний семінар за участю баварських фахівців фото 2

Відкриваючи захід, перший проректор академії Станіслав Гусарєв наголосив на важливості та актуальності даної тематики, адже процес реформування освіти розпочато і це вже черговий і основний етап після створення в країні патрульної поліції. Тож внесок Фонду Ганса Зайделя в Україні, зокрема її керівника Сергія Загорного, який посприяв проведенню семінару, є дуже вагомим. Це знакова та важлива подія для Національної академії.

Міжнародний семінар за участю баварських фахівців фото 3

У свою чергу, проректор Сергій Чернявський зазначив, що міністром внутрішніх справ України затверджена концепція реформування освіти і за модель, що буде використана в процесі її проведення береться саме Баварський досвід. Йдеться про посилення практичної складової, нові підходи до відбору педагогів і тренерів, які також будуть підвищувати свій рівень знань, вмінь та навичок.

Міжнародний семінар за участю баварських фахівців фото 4

Варто підкреслити, що на всіх учасників чекає досить насичена програма, у рамках якої передбачається ознайомлення з нашим навчальним закладом і його структурними підрозділами, плідні дискусії та підбиття підсумків.

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X