Міжнародний день сім’ї

19-05-2017 Переглядів: 68

Щороку 14 травня увесь світ відзначає Міжнародний день сім’ї. На честь цього великого родинного свята особовим складом ННІ № 1 проведено тематичну зустріч, під час якої курсантська молодь ознайомилась із моральними та правовими основами створення сім’ї.

Міжнародний день сім’ї

Під час заходу з цікавою доповіддю «Жертовна любов, як основа сімейного життя» виступив настоятель академічних храмів священик Віталій Приходько, який зазначив, що сім’я – найвища цінність, є берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу!

Міжнародний день сім’ї

Здобувач освітнього ступеня магістра Олеся Фасова прочитала лекцію щодо правових основ створення сім’ї, які закріплені Конституцією України, законодавством про шлюб і сім’ю та цивільним Кодексом України, також детально розповіла про процедуру оформлення шлюбу.

А на завершення потішили всіх глядачів звучання родинних пісень від колективу художньої самодіяльності інституту «Одна калина», «Про батьків» та виконання авторського вірша Дариною Лемак «Мама».

Міжнародний день сім’ї

Тож варто не забувати в цей день привітати всіх своїх рідних, висловити слова вдячності, а ще краще – відсвяткувати разом зі своєю родиною.

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X