Міжнародний день ООН

24-10-2016 Переглядів: 120

24 жовтня відзначається Міжнародний день Організації Об’єднаних Націй.

Основні завдання, які визначила для себе ООН – підтримувати мир і безпеку між народами, вживати колективних заходів, спрямованих на відвернення й усунення загрози миру, ліквідації актів агресії, сприяти міжнародній співпраці у вирішенні економічних, соціальних і культурних проблем, розвивати повагу до прав людини і основних свобод для всіх народів незалежно від раси, статі, релігії і мови.

За період діяльності України в Організації було успішно реалізовано низку міжнародних ініціатив нашої держави, зміцнено її статус у розв'язанні глобальних і регіональних проблем, істотно розширено коло двосторонніх контактів із багатьма країнами світу. Наш уряд надає важливого значення діяльності з підтримання світового миру та безпеки, розглядаючи участь у ній як важливий чинник своєї зовнішньої політики.

Сьогодні, у непростий для нашої Батьківщини час, військовослужбовці з досвідом миротворчої діяльності мужньо і професійно виконують завдання в ході антитерористичної операції на Сході України. У найскладніших обставинах миротворчих дій у Європі, на Близькому і Середньому Сході та на Африканському континенті вони проявляли і проявляють найвищу фахову майстерність, запобігають силовим конфліктам, допомагають відновити нормальне життя. За їх участю в операціях з підтримання миру у світі Україна впевнено набуває іміджу стабільної європейської держави.

Тож у цей день висловлюємо щиру вдячність за високий професіоналізм, чесність та відданість справі забезпечення на Землі міцного міжнародного миру та стабільних дружніх взаємовідносин між державами.

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X