Мітинг-реквієм з нагоди 29-ї річниці Чорнобильської катастрофи

24-04-2015 Переглядів: 99

24 квітня в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції було проведено мітинг-реквієм до 29-ї річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Мітинг-реквієм з нагоди 29-ї річниці Чорнобильської катастрофи

Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків, які стали символом жертовності в ім’я Батьківщини, в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Ризикуючи своїм життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації.

Уже давно відлунали Чорнобильські дзвони, а ми ще пам’ятаємо та будемо пам’ятати імена цих мужніх героїв, які виявили високий патріотизм, та ціною власного життя й здоров’я зупинили катастрофу.

Мітинг-реквієм з нагоди 29-ї річниці Чорнобильської катастрофи

Під час проведення заходів начальник інституту полковник міліції Микола Алексійчук та учасники ліквідації наслідків на ЧАЕС Сторожев С.В та Александренко О.В. розповіли про ті трагічні часи 1986 року та про кропітку та небезпечну роботу, яку ними було виконано. Своєю відвагою мужнім подвигом, ризикуючи власним життям та незважаючи на тяжкі наслідки цієї «чорнобильської завіси» вони були одними із тих, хто боролись із цим радіаційним ворогом.

Мітинг-реквієм з нагоди 29-ї річниці Чорнобильської катастрофи

Також під час мітингу особовий склад інституту вшанував хвилиною мовчання тих, хто вже ніколи не повернеться до своїх сімей віддавши своє життя задля світлого та безпечного життя майбутніх поколінь.

По закінченню заходів протоієрей храму «Богоявлення» Віталій Приходько благословив особовий склад інституту на добрі та відважні справи, які властиві справжнім правоохоронцям української нації.

Володимир Михальчук

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X