Місію виконано

21-04-2015 Переглядів: 103

Тиждень тому курсанти академії відправилися додому у Великодню відпустку, та перш ніж покинути межі навчального закладу їм доручили благородну місію.

Місію виконано

Оскільки по всій Україні зараз є безліч абітурієнтів, які визначаються із вибором майбутньої професії, можливо, саме ми допомогли їм у такій нелегкій справі – обрати гідний заклад освіти.

Місію виконано

Знайшлося чимало охочих провести агітації серед молоді. Курсанти із Київської, Черкаської, Вінницької, Чернігівської та інших областей активно відвідували свої рідні школи, проводили бесіди з учнями 10–11 класів, розповідали про соціально-економічні і психофізіологічні особливості правоохоронної діяльності, зокрема, професію експерта-криміналіста. Крім цього, вони надали рекомендації щодо умов вступу до Національної академії внутрішніх справ.

Учні отримали запрошення відвідати стіни інституту в рамках Дня відкритих дверей, що проходитиме 27 квітня, де вони зможуть зазирнути за лаштунки курсантського життя та почути відповіді на багаточисельні запитання, стосовно специфіки професійної діяльності правоохоронця.

Місію виконано

Слухачі завалювали нас питаннями, а ми, в свою чергу, із гордо піднятою головою давали відповіді про місце, яке дійсно стало домом для кожного з нас.

Це завдання дало нам можливість самоствердитися, а багатьом випускникам знайти свій життєвий шлях.

Олена Уніловська

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X