Меморандум про співробітництво у галузі освітньої діяльності

28-04-2016 Переглядів: 47

27 квітня в Національній академії внутрішніх справ відбулося підписання Меморандуму про співробітництво у галузі освітньої діяльності між НАВС та Головним територіальним управлінням юстиції у місті Києві.

Ректор академії Володимир Чернєй та начальник управління юстиції Станіслав Куценко скріпили підписами документ у присутності членів Вченої Ради НАВС.

Меморандум про співробітництво  у галузі освітньої діяльності

Основними напрямками співпраці передбаченими цим Меморандумом є:

- здійснення спільних заходів щодо проходження практики, у тому числі волонтерської, стажування та працевлаштування студентів відповідно до чинного законодавства;

- узгодження спільних дій щодо здійснення заходів з реалізації політики зайнятості випускників НАВС у місті Києві.

Сторони погодилися розглядати даний меморандум, як інструмент реалізації державної політики зайнятості молодих спеціалістів.

Документ підписано з метою набуття теоретичних знань і практичних навичок студентами, тож було узгоджено здійснювати співробітництво на партнерських засадах сферах організаційно-аналітичної роботи, інформаційного забезпечення та проводити спільні заходи, взаємні консультації, конференції, семінари, «круглі столи», дні відкритих дверей тощо.

Меморандум про співробітництво  у галузі освітньої діяльності

Зі свого боку Національна академіє погоджується дотримуватись високих стандартів надання освітніх послуг, здійснювати підготовку висококваліфікованих кадрів; розміщувати інформацію про Управління юстиції, його пропозиції, ініціативи та проекти в приміщеннях НАВС; залучати Управління юстиції до проведення спільних заходів, конференцій тощо з питань, які відносяться до його компетенції; висвітлювати у засобах масової інформації та інформаційних ресурсах НАВС інформацію про співпрацю Сторін з питань, визначених цим Меморандумом; надавати Управлінню юстиції інформацію щодо співробітництва.

ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X