Майстер-клас для учасників юридичної клініки

27-10-2016 Переглядів: 17

26 жовтня члени юридичної клініки «Феміда», курсанти 3-го курсу Вагилевич Микола та 2-го курсу Гук Ілона і Степко Олена, разом із викладачами-кураторами в рамках договору про співпрацю та відповідно до узгоджених графіків відвідали фаховий «майстер-клас» із проблематики по наданню правової допомоги від представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області.

Майстер-клас для учасників юридичної клініки

Поділитись практичним досвідом радо погодились директор Михайло Євчук, його заступник Володимир Ковальчук, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Міськів, а також інші працівники. Центр взаємодіє із судами, органами прокуратури та іншими правоохоронними органами, органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування в Iвано-Франківській області та факультетом № 3 (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ.

Майстер-клас для учасників юридичної клініки

Така тісна співпраця в подальшому сприятиме підвищенню рівня знань студентів й курсантів, спонукатиме їх до пошуку правильних шляхів розгляду різноманітних правових питань, а також є одним із шляхів застосування здобутих у процесі навчання теоретичних знань у практичній діяльності.

Факультет № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X