Майбутні юристи в гостях у академії

23-05-2017 Переглядів: 107

18 травня на гостину до Музею МВС України Національної академії внутрішніх справ завітали студенти юридичного факультету ВНЗ «Університет економіки та права «Крок». Цікавили майбутніх юристів особливості функціонування правоохоронної системи України, її історія та сучасність.

Майбутні юристи в гостях у академії

Представлені експонати музею справили неабияке враження на відвідувачів. Адже молодь отримала можливість особисто, на основі документів та архівних матеріалів, прослідкувати шлях становлення української поліції, на власні очі побачити колекції нагород, холодної та вогнепальної зброї, форменого одягу поліції країн світу. Окрім цього студенти-правники ознайомились з історією участі українських правоохоронців у світовому миротворчому русі.

Майбутні юристи в гостях у академії

Особливі емоції у відвідувачів викликав зал, присвячений участі підрозділів МВС України в антитерористичній операції. Адже представлені експонати – живі свідки трагічних подій на буремному Сході, сучасником яких є кожен з нас.

Особливо приємно, що екскурсійну групу очолював проректор юридичного факультету вишу, полковник міліції у відставці Гіжевський Володимир Казимирович – людина, яка понад два десятиліття працювала в нашому навчальному закладі на керівних посадах, а зараз входить до складу ветеранської організації академії.

Майбутні юристи в гостях у академії

Впевнені, що плідна співпраця навчальних закладів буде продовжуватись та розвиватися.

Ірина Павловська,
Музей МВС України НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X