Людину можна розпізнати по її оточенню

30-11-2015 Переглядів: 111

У приміщенні Київської міської державної адміністрації відбулася зустріч лідерів активу 12-ти вищих навчальних закладів Києва, представників молодіжних громадських організацій «Зробимо Україну чистою» і «Сучасний світ молоді» та заступника голови КМДА Петра Пантелеєва. Мета заходу - підбиття підсумків плідної діяльності столичної Студентської ради з адміністрацією міста.

Людину можна розпізнати по її оточенню

Учасники обмінювалися думками щодо подальшої співпраці та запланованих на майбутнє заходів, а також наголосили на важливості проведення акцій з прибирання та популяризації ідей збереження чистоти у столиці. Йшлося й про необхідність підтримки громадян, які переселені з регіонів проведення АТО.

Людину можна розпізнати по її оточенню

Петро Пантелеєв звернув увагу на те, що міська влада і надалі готова до виконання спільних молодіжних ініціатив, зокрема щодо покращення благоустрою. Він зазначив, що креативність та запал студентської спільноти помножені на можливості міської влади відкривають нові горизонти для виконання проектів на благо міста та його мешканців.

Заступник міського голови висловив вдячність за організацію та проведення акції з висадження алеї «Дубів поколінь» у Парку партизанської слави, науковому співробітнику НАВС Мирославу Дурдинцю.

Людину можна розпізнати по її оточенню

Завершальним етапом зустрічі стало вручення заступником голови КМДА листів-подяк за плідну співпрацю та особистий внесок у допомогу з благоустрою столиці. Серед нагороджених представник академії, слухач магістратури Олена Ремез.

Людину можна розпізнати по її оточенню

Людину можна розпізнати по її оточенню

Олена Ремез

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X