Літня школа "Право в Німеччині"

13-07-2015 Переглядів: 112

Протягом трьох тижнів у Національному університеті "Києво-Могилянська академія" відбувались заняття Літньої школи "Право в Німеччині". Даний захід проходить у Могилянці вже восьмий рік поспіль і має на меті підвищити обізнаність студентів-старшокурсників, аспірантів, молодих викладачів та науковців із системою права Федеративної Республіки Німеччина, а також із правом Європейського Союзу.

Літня школа

Серед тих, хто цього року пройшов конкурсний відбір, були і представники НАВС - науковий співробітник секретаріату Вченої Ради кандидат юридичних наук капітан міліції Аліна Чукаєва та курсант 3 курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів рядовий міліції Павло Касап.

Усі заняття у рамках Літньої школи відбувались німецькою мовою. Висококваліфіковані викладачі Гейдельберзького університету Рупрехта і Карла та Майнцського університету Іоганна Гутенберга – одних із найстаріших та найбільш шанованих у Німеччині – розповідали слухачам про актуальні проблеми правозастосування у ФРН та про особливості регулювання різних сфер суспільних відносин нормами національного законодавства Німеччини та права ЄС.

Літня школа

Високий рівень підготовки учасників обумовив по-справжньому фаховий характер дискусій, до яких активно закликали викладачі, а також дружнє, але принципове суперництво у виконанні практичних вправ та складанні проміжних і підсумкового іспитів. Представники Національної академії внутрішніх справ успішно впоралися із усіма завданнями та отримали відповідні сертифікати.

Літня школа

Вітаємо Аліну Чукаєву та Павла Касапа із успішним завершенням навчання та бажаємо подальших творчих успіхів.

Відділ міжнародних зв'язків

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X