Лист-подяка

27-05-2015 Переглядів: 34

Шановний Володимире Васильовичу!

Київський міський будинок дитини ім. М.М. Городецького, що розташований в смт. Ворзель, розрахований на 120 дітей віком від 1 місяця до 4-х років. Серед його вихованців діти-сироти, діти-інваліди з дитинства, діти, від яких відмовились батьки, або їх позбавили батьківських прав, діти з множинними вродженими вадами розвитку, ураженням нервової системи та порушенням психіки. Всі діти потребують постійної уваги, різноманітних лікувально-реабілітаційних заходів та догляду. Працівники закладу надають належну допомогу своїм вихованцям.

Нині терміново виникла потреба по відновленню каналізації одного зі спальних корпусів. Силами курсантів ННІПФЕКП справа зрушилась з місця: прорито траншею для прокладання каналізаційних труб близько 100 метрів. Крім того, зачищено територію від зелених насаджень для майбутнього дитячого майданчика. Масштабна робота по благоустрою дитячого будинку далася взнаки і тепер можна бачити реальні зміни, що позбавляють нас багатьох турбот у майбутньому.

Адміністрація Київського будинку дитини ім. М.М. Городецького висловлює щиру подяку Вам, курсантам 2 курсу та керівному складу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів НАВС за надану благодійну допомогу для наших маленьких вихованців, яка свідчить, що в час економічних негараздів Ви не залишаєтесь осторонь від дітей, які позбавлені батьківського піклування.

Зичимо Вам Міцного здоров’я, успіхів в житті та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Будемо дуже раді бачити Вас у нашому закладі.


З повагою
головний лікар Будинку дитини

Т.В. Лимар

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X