Ліцеїсти отримали подарунки від МВС

18-12-2014 Переглядів: 286

В юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ відбулась благодійна акція з нагоди Дня Святого Миколая та Дня міліції України за участю генерал-лейтенанта міліції Василя Паскала, ректора НАВС генерал-майора міліції Володимира Чернєя та голови організації ветеранів Центрального апарату МВС України генерал-лейтенанта міліції у відставці Івана Красюка.

Ліцеїсти  отримали подарунки  від МВС

Ліцеїсти  отримали подарунки  від МВС

Як і завжди у цей день в актові залі не було вільного місця. Ліцеїсти з нетерпінням чекали на гостей. Тому й підготувалися відповідно. Зі святково вбраної сцени лунали пісні й привітання.

У ролі Святого Миколая у цей день виступив Василь Паскал, який з батьківською теплотою привітав ліцеїстів зі святом та подарував оргтехніку й квитки на концерт для кращих його вихованців. Виступаючи перед юнаками й дівчатами Василь Федорович зазначив: «Наше основне завдання – це дати вам гідну освіту, адже ви є нашою надією, на яку ми покладаємо свої найкращі сподівання. У майбутньому перед вами стоїть непросте завдання – відновити довіру до міліції, оскільки ми прагнемо бути незалежною європейською державою».

Ліцеїсти  отримали подарунки  від МВС

Далі до привітань долучився директор ліцею Василь Кобко, який теж поздоровив своїх вихованців зі святом, побажав щастя, успіхів у здійсненні задумів і міцного здоров’я та повідомив, що на кожного під ялинкою чекає подарунок.

Ліцеїсти  отримали подарунки  від МВС

Наостанок, на добру згадку про подію відбулося пам’ятне фотографування.

Ліцеїсти  отримали подарунки  від МВС

Нагадаємо, що нині в юридичному ліцеї навчається 156 дітей, батьки яких – працівники органів внутрішніх справ – загинули, померли чи стали інвалідами при виконанні службових обов’язків, учасники бойових дій, які нині захищають незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та беруть участь в Антитерористичній операції на сході нашої країни.

Оксана Чміленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X