Лекція про юридичну відповідальність неповнолітніх для івано-франківських школярів

27-01-2015 Переглядів: 235

В усі часи досить актуальною є проблема підліткової злочинності, профілактика якої гостро стоїть не тільки перед працівниками міліції, а і перед усім суспільством в цілому, бо підлітки – це діти, а діти – наше майбутнє. Причиною підліткової злочинності найчастіше є неналежний догляд за дітьми батьків або їхня відсутність. Загальне зниження рівня життя, збільшення сімей, які потрапили у складні життєві обставини, втрата моральних цінностей, відсутність нормальних побутових умов — все це призводить до того, що діти, прагнучи жити так, як усі, намагаються досягти цього шляхом вчинення різного роду правопорушень та злочинів. Крім того, згубний вплив на неповнолітніх справляє телебачення, що досить часто пропагує насильство і життя заради власного задоволення.

Лекція про юридичну відповідальність неповнолітніх  для івано-франківських школярів

З метою попередження девіантної поведінки серед учнівської молоді, 26 січня в ЗОШ № 16 Івано-Франківська науково-педагогічними працівниками Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ для учнів старших класів було проведено тематичний інформаційно-виховний захід на тему «Юридична відповідальність неповнолітніх (адміністративний та кримінально-правовий аспект)», під час якого підполковник міліції Ігор Слубський та доцент Андрій Габуда ознайомили учнів з основними вимогами законів України про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх.

Лекція про юридичну відповідальність неповнолітніх  для івано-франківських школярів

На завершення майор міліції Володимир Важинський та підполковник міліції Віталій Оперук розповіли школярам про напрями підготовки та умови вступу до Національної академії внутрішніх справ.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X