Легкоатлетичний крос до Дня пам’яті

22-08-2014 Переглядів: 63

21 серпня 2014 року на стадіоні «Наука» у місті Івано-Франківську відбувся легкоатлетичний крос, присвячений Дню пам’яті співробітників ОВС, які загинули при виконанні службових обов'язків.

Цього року в зоні проведення антитерористичної операції загинуло семеро прикарпатських міліціонерів. Чимало їх побратимів й надалі виконують свій обов'язок, захищаючи Україну. У вітальній промові начальник УМВС в області підполковник міліції Микола Семенишин зазначив, що цей захід повинен привернути увагу громадськості до здорового способу життя, заохочувати до занять фізичною культурою, адже справжні патріоти, захисники Батьківщини – це люди сильні, здорові та витривалі.

Дане дійство проходило під егідою фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» в Івано-Франківській області. У забігу взяли участь понад 300 осіб, зокрема представники територіальних органів УМВС в Івано-Франківській області, бійці батальйону спеціального призначення, представники Служби безпеки України, а також курсанти та викладачі Прикарпатського факультету НАВС.

Легкоатлетичний крос до Дня пам’яті

Легкоатлетичний крос до Дня пам’яті

 

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X