Кваліфікована підготовка молодих спеціалістів – запорука правового майбутнього

16-06-2015 Переглядів: 121

Днями в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ були проведені бінарні заняття за участю досвідчених працівників Солом’янського райуправління міліції.

Кваліфікована підготовка молодих спеціалістів – запорука правового майбутнього

Темою практичного заняття для підготовки молодих спеціалістів на цей раз стала «Кримінологічна характеристика та профілактика злочинності неповнолітніх». Для більш детального вивчення теми на практичне заняття було запрошено старшого оперуповноваженого відділу кримінальної міліції у справах дітей Солом’янського РУ капітана міліції Тетяну Горбач.

Працюючи в органах внутрішніх справ більше десяти років Тетяна Володимирівна мала що розповісти та чим зацікавити слухачів. Курсанти другого курсу задавали питання оперативному працівникові та отримували на них кваліфіковані відповіді.

Кваліфікована підготовка молодих спеціалістів – запорука правового майбутнього

Цікавили курсантів здебільшого реальні ситуації, в які може потрапити співробітник міліції. Лектор пропонувала розглядати поведінку працівника міліції на прикладах резонансних подій, які відбувалися на території Києва. А старший викладач кафедри кримінології та кримінально-виконавчого права НАВСУ Тетяна Миронюк поетапно розбирала правомірні дії та можливі помилки правоохоронців.

У практичній діяльності молодим спеціалістам неодноразово стануть у нагоді нинішні заняття.

ВЗГ ГУМВС України в місті Києві,
Квітко Юлія, Солом’янське РУ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X