Курсанту академії призначено стипендію міського голови для видатних спортсменів столиці

07-03-2024 Переглядів: 468

Здобувачі вищої освіти академії щороку беруть участь у змаганнях різних рівнів – від обласних турнірів до чемпіонатів України, Європи та світу, відстоюючи честь Альма-матер і правоохоронного відомства загалом.

Курсанту академії призначено стипендію міського голови для видатних спортсменів столиці

Відповідно до розпорядження КМДА, за клопотанням Департаменту молоді та спорту міста Києва з метою стимулювання успішних виступів на міжнародних змаганнях, визнання вагомого внеску в розвиток спорту вищих досягнень, зміцнення авторитету міста Києва як спортивної столиці європейської держави й розвитку фізичної культури та спорту, за підсумками спортивного сезону 2023 року курсанту 3-го курсу навчально-наукового інституту № 3 капралу поліції Василю Рубаняку призначено стипендію міського голови для видатних спортсменів міста Києва.

Василь Рубаняк – майстер спорту України, входить до складу Національної збірної України з бойових мистецтв ICO (розділ бокс), фіналіст чемпіонату світу 2023 року (Велика Британія), чемпіон Європи 2023 року (Угорщина), двократний чемпіон України серед чоловіків у ваговій категорії 65 кілограмів. Тренується під керівництвом старшого викладача кафедри спеціальної фізичної підготовки НАВС, заслуженого тренера України капітана поліції Сергія Козенка.

Вітаємо нашого спортсмена та його наставника з черговим здобутком!

 

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X