Курсанти затримали чоловіка, що напав на правоохоронця

01-04-2015 Переглядів: 147

Так нещодавно, курсанти ІІІ курсу факультету громадської безпеки Віталій Споденейко та Богдан Кириленко разом із дільничним інспектором міліції патрулювали Дарницький район столиці.

Проходячи по вулиці Урлівській, працівники міліції побачили двох осіб, які палили та розпивали алкогольні напої в громадському місці. Міліціонери зупинилися біля них аби роз’яснити протиправну поведінку та припинити правопорушення. У цей же час повз патруль проходив невідомий чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Помітивши правоохоронців, він почав поводитися агресивно та нецензурно висловлюватися на їх адресу, а на зауваження відреагував неадекватно, накинувшись на дільничного і почав бити його в обличчя.

Курсанти затримали чоловіка, що напав на правоохоронця

Курсанти, не розгубившись, одразу знешкодили нападника, хоч останній чинив опір та намагався завдати їм тілесні ушкодження. Згодом затриманого доставлено до Дарницького райвідділу міліції та взято під арешт.

Курсанти затримали чоловіка, що напав на правоохоронця

Такі події хоч і не є приємними, проте в черговий раз підтверджують компетентність та високий рівень підготовки курсантів в Національній академії внутрішніх справ, а, отже, в майбутньому на службу підуть справжні офіцери з досвідом.

Леонід Кальченко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X