Курсанти відвідали Національний будинок-музей
Т.Г. Шевченка

23-03-2015 Переглядів: 60

У березні Україна відзначає день народження великого українського поета, художника, борця за волю та незалежність України Тараса Шевченка. Безперечно, це одна з найвидатніших постатей нашого народу. З цієї нагоди перемінний особовий склад факультету підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та психологічної служби ННІПФПМГБПСНГУ 22 березня відвідав Національний будинок-музей Т.Г.Шевченка.

Курсанти відвідали  Національний будинок-музей<br/> Т.Г. Шевченка

Для курсантів була проведена екскурсія, під час якої для них розповіли про історію створення музею та про життя у цьому будинку Тараса Шевченка. Присутні відкрили для себе нові, цікаві сторінки життя видатного поета.

Основу експозиції складають особисті речі Тараса Григоровича, які дивом збереглися після війни. В цьому будинку поет та художник створив цілу низку архітектурних пейзажів, написав дві відомі балади – «Русалка» та «Лілея», і це ще не повний перелік літературних дарунків поета. Слухаючи екскурсовода, хлопці розуміли, скільки невідомого про Тараса Шевченка таїть в собі цей будинок.

Курсанти відвідали  Національний будинок-музей<br/> Т.Г. Шевченка

Загалом курсантам дуже сподобалась екскурсія музеєм, адже це змога ближче пізнати для себе Великого Кобзаря. На думку курсантів, подібні заходи збагачують духовний та моральний світ людини, дають змогу ближче доторкнутись до прекрасного.

Тетяна Андрусик

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X