Курсанти та студенти академії розширили свої знання щодо процесу Реформації

24-04-2017 Переглядів: 70

На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 29.12.2016 № 1/9-690 “Щодо відзначення в Україні 500-річчя Реформації” відділом організації науково-дослідної роботи академії було досягнуто згоди з Міжнародною громадською організацією “Еммануїл”, щодо проведення лекції для здобувачів вищої освіти академії з питань Реформації.

Ця подія змінила хід історії та розвиток релігійного світу. Мова йде про відзначення 500-річчя Реформації, а нашим студентам і курсантам поталанило бути присутніми на лекції професора Регентського університету (США) Джеймса Дейвідса із зазначеної тематики.

Реформація змінила уявлення людства, принципи та ідеї щодо того, якими моральними цінностями має керуватись суспільство. Соціальні явища, які створила Реформація, є одними з найбільш впливових в історії людства. Зважаючи на те, що лекція проводилась носієм іноземною мовою, здобувачі вищої освіти мали змогу висловити свої думки з приводу місця Реформації в житті українців англійською, тим самим, практикуючи свої навички володіння мовою. Завдяки такому явищу соціокультурне буття людини та її моральне самовизначення піднеслись на вищий рівень. Це є особливо важливим не тільки для митців, але і для науковців, задача яких полягала у визначенні ролі змін у релігійному житті суспільства.

По закінченню лекції кожен мав змогу особисто поспілкуватись із професором Регентського університету (США) Джеймсом Дейвідсом, отримати фото на згадку про цікаву зустріч.

Курсанти та студенти академії розширили свої знання щодо процесу Реформації

Міжнародна громадська організація “Емануїл” надала курсантам та студентам академії можливість підвищити свій рівень знань та зануритися у глибини історії релігії. Адже беззаперечним є той факт, що участь в подібних зустрічах є унікальною можливістю для молоді освоїти нові джерела інформації, отримати важливий досвід, а особливо для тих, хто вільно володіє іноземною мовою та прагне її удосконалювати.

Відділ організації науково-дослідної роботи,
координаційна рада студентського (курсантського) самоврядування

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X