Курсанти та офіцери НАВС забезпечили порядок під час випускних вечорів

30-05-2016 Переглядів: 87

В період з 28 на 29 травня, під час святкування випуску в київських школах для забезпечення публічної безпеки та спокою залучено 840 курсантів та офіцерів Національної академії внутрішніх справ.

З цією метою були створені патрулі задля супроводження організованих груп до місць неофіційних заходів, у тому числі для традиційних зустрічей світанку випускниками. Така допомога співробітникам районних відділів столиці обумовлена наказами керівництва МВС і надається вишем постійно.

Курсанти та офіцери НАВС забезпечили порядок під час випускних вечорів

Перед початком чергування для правоохоронців був проведений інструктаж щодо взаємодії з родичами випускників та дій у ситуаціях, які можуть виникнути під час несення служби, адже головною метою присутності поліцейських є попередження можливих протиправних діянь під час святкування.

За інформацією Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради в Києві цього року випустилося понад 14 000 юнаків і дівчат з 11 класів та 21 000 з 9 класів столичних закладів освіти.

Слід зазначити, що після закінчення заходів, завдяки сумлінному несенню служби, особовий склад академії отримував подяки від керівництва шкіл та батьківських колективів за сумлінну службу, а відтак і їх особистий спокій.

Курсанти та офіцери НАВС забезпечили порядок під час випускних вечорів

Леонід Кальченко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X