Курсанти академії долучилися до вшанування пам’яті жертв катастрофи Boing-777

18-07-2015 Переглядів: 98

17 липня курсанти Національної академії внутрішніх справ завітали до Національного будинку органної та камерної музики України на концерт-реквієм, щоб вшанувати пам'ять жертв катастрофи літака «Малазійських авіаліній» МН-17, який був збитий терористами рік тому над Донеччиною.

Курсанти академії долучилися до вшанування пам’яті  жертв катастрофи Boing-777

У меморіальному заході взяли участь Президент України Петро Порошенко, а також Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерландів Кейс Кломпенхаувер, Надзвичайний і Повноважний Посол Малайзії Чуа Теонг Бан, Надзвичайний і Повноважний Посол Австралії Даглас Роберт Траппетт.

Виступаючи перед присутніми Глава держави Петро Порошенко зазначив: «Справа честі, щоб по завершенні розслідування винні у загибелі безневинних жертв були на лаві підсудних та покарані міжнародним кримінальним трибуналом».

Курсанти академії долучилися до вшанування пам’яті  жертв катастрофи Boing-777

Нагадаємо, що в наслідок жахливої трагедії загинуло майже три сотні людей. Серед них найбільше було нідерландців – 192 особи, а ще малазійці, австралійці, індонезійці, німці, філіппінці, канадці, британці, бельгійці та новозеландці. Тому ця трагедія є міжнародною.

ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X