Курсант НАВС допоміг затримати правопорушника

30-05-2016 Переглядів: 179

29 травня близько сьомої години вечора, під час прогулянки вулицею Академіка Корольова, що у Святошинському районі столиці, курсант другого курсу навчально-наукового інституту №1 Сергій Демянко побачив чоловіка, який зухвало спілкувався з співробітниками поліції, а вже за мить він почав тікати від охоронців правопорядку.

Курсант НАВС допоміг затримати правопорушника

Патрульні одразу ж кинулись йому навздогін. Звісно, Сергій не міг залишатися осторонь і почав також бігти за правопорушником. Завдячуючи відмінній фізичній формі та спеціальній підготовці, наш курсант захопив втікача, тим самим допоміг поліцейським наздогнати молодика, затримати та доправити до Святошинського УП ГУНП України в м. Києві.

Згодом, офіцери роз’яснили, що приїхали на скаргу, що під будинком громадянин розпиває алкогольні напої, лається та чіпляється до перехожих. Також вони подякували курсанту за неабияку допомогу у припиненні втечі затриманого, адже невідомо, що ще він міг скоїти у неадекватному стані.

Вже вкотре вихованці академії своїми вчинками підтверджують не лише високий статус вишу, а й відмінне застосування теоретичних знань на практиці. Так тримати!

Леонід Кальченко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X