Культурне дозвілля курсантів Прикарпатського факультету

20-03-2015 Переглядів: 90

Вже стало доброю традицією для курсантів Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ відвідувати Івано-Франківський театр імені Івана Франка. 19 березня 53 курсанти разом із курсовим офіцером майором міліції Богданом Нагорняком та доцентом адміністративно-правових та цивільних дисциплін майором міліції Альоною Калініченко переглянули захоплюючий спектакль «Готель двох світів», насичений тонким гумором та ліричною інтонацією.

Культурне дозвілля курсантів Прикарпатського факультету

«Готель двох світів» – це містична притча про незрозумілий простір, в якому п’ять персонажів, п’ять різних життів ніби «зависли» між світами. Тут таке саме життя зі з’ясуванням відносин і почуттів, різниця полягає тільки в тому, що кожен із «постояльців» будь-якої миті може зникнути. А чи повернеться він у своє попереднє тіло і все закінчиться назавжди – залежить від того як буде осмислене життя в «Готелі». У цьому спектаклі піднімається багато моральних і філософських проблем, зокрема, що таке життя і як його людина витрачає марно.

Культурне дозвілля курсантів Прикарпатського факультету

Курсанти отримали масу задоволення від спектаклю про Життя і Смерть, Любов, Віру і Бога, адже відвідування театру – це свято, яке вносить у наші будні різноманітність і красу.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X