Крок вперед

19-05-2015 Переглядів: 201

14-15 травня Київський національний університет імені Тараса Шевченка зібрав студентів з усієї України на V Національний конвент Міжнародної асоціації студентів політичної науки (МАСПН / IAPSS) з тематики «Глобальні виклики на Євразійському просторі та перспективи України».

Крок вперед

Міжнародна асоціація студентів політичної науки (МАСПН / IAPSS) є політично незалежною, некомерційною студентською організацією, яка об’єднує студентів-політологів та студентів інших спеціальностей, зацікавлених у питаннях політичної науки. IAPSS щороку проводить міжнародні конференції, навчальні поїздки та літню школу політичної науки. Заходи IAPSS спрямовані на розвиток знань студентів, залучення їх до наукових досліджень. Головним заходом МАСПН (Україна) є щорічний Національний політологічний Конвент. Мета заходу полягає в популяризації наукового туризму серед молодих вчених, що передбачає ознайомлення з дослідженнями та науковими досягненнями різних університетів України.

Національний Конвент складається з двох частин - академічної та організаційної. Перша передбачає проведення у формі круглих столів дискусій за участю провідних експертів у своїй галузі та профільних секцій за інтересами молодих науковців.

У цьому році, на пленарному засіданні Конвенту виступали: проректор з наукової роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Вижва, завідувач кафедри політології філософського факультету університету Володимир Цвих, віце-президент Міжнародної асоціації студентів політичної науки Яннік Бурграафф, декан факультету правової політології та соціології Одеської юридичної академії Денис Яковлев, Директор інституту державної служби і місцевого самоврядування Національної академії управління при Президентові України Сергій Телешун, представник Київського інституту євроатлантичного співробітництва Андреас Умланд, президент МАСПН (Україна) Ярослав Телешун, екс-президент Володимир Калінін, почесний член МАСПН (Україна) Олексій Якубін. представник Українсько-турецького культурного центру «Сяйво» Оран Алі та Системи народного контролю «Слово і Діло» Євген Заїк.

Крок вперед

 Серед учасників заходу були і студенти навчально-наукового інституту права та психології Національної академії внутрішніх справ, а саме: Олег Оніщенко, Ірина Турська, Альона Бєляєва, Лариса Мельяновська, Яна Ольман, Бахтіяр Юсіфлі, Євгенія Турова, Вікторія Паламарчук, Оксана Полюх та Дмитро Кириченко. На профільній секції виступала Катерина Гордієнко. Учасники отримали позитивні враження та багато нової цікавої інформації для подальших роздумів.

Окрім того, друга частина Конвенту передбачає проведення Звітно-виборчої конференції та обрання нового Виконавчого комітету Асоціації на наступний рік. Наукове товариство студентів навчально-наукового інституту права та психології Національної академії внутрішніх офіційно приєдналося до складу МАСПН Україна, Головою відділення обрана Катерина Гордієнко.

Ця подія стала новим кроком до розвитку Наукового товариства та можливостей наших студентів. Використовуйте дану можливість та реалізуйте свій потенціал. Наукове товариство чекає на Вас!

Крок вперед

Деталі на сайтах:
http://iapss.org.ua/
http://nnipp.blogspot.com/

наукове товариство ННІПП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X