Крок у становленні партнерських взаємин

10-11-2015 Переглядів: 77

У Національній академії внутрішніх справ з робочим візитом перебувала делегація Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні – спостерігачі місії Хана Шнайдрова та Вільям Блек. Національну академію представляли: ректор Володимир черней, перший проректор Станіслав Гусарєв та проректор Сергій Чернявський. Метою зустрічі стало ознайомлення з системою підготовки кадрів для органів внутрішніх справ, зокрема патрульної поліції.

Крок у становленні партнерських взаємин

Під час заходу учасники ознайомилися з особливостями організації підготовки кадрів для органів внутрішніх справ та обговорили участь Національної академії у навчанні працівників патрульної поліції. Головуючий зустрічі Володимир Чернєй ознайомив гостей зі структурою та здобутками вишу, а також детально зупинився на перебігу навчання працівників патрульної поліції. «Ми маємо потужний науковий потенціал та достатній рівень матеріального забезпечення для підготовки майбутніх працівників поліції. На нашій базі вже завершили навчання патрульні столиці, нині триває наступний етап підготовки. Ми працюємо і надалі готові працювати в нових умовах. Наразі триває переформатування штатного розкладу та оновлення колективу», - зазначив ректор.

Крок у становленні партнерських взаємин

Подібні зустрічі, окрім отримання корисної інформації про діяльність поліції зарубіжних країн та обміну професійним досвідом між правоохоронними органами, є кроком у становленні партнерських взаємин і розбудови тісної співпраці.

Людмила Зеленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X