Крок у продовженні партнерських взаємин

21-07-2016 Переглядів: 86

У Національній академії внутрішніх справ з робочим візитом перебував директор Юридичного інституту Міністерства юстиції Республіки Вірменія Ашот Айрапетян. НАВС представляли: проректори – Станіслав Гусарєв та Сергій Чернявський, начальник Інституту кримінально-виконавчої служби Євген Бараш, начальник відділу міжнародних зв’язків Михайло Акімов.

Крок у продовженні партнерських взаємин

Під час зустрічі керівник вірменського закладу освіти ознайомився з історією, сучасною структурою академії, організацією підготовки та перепідготовки кадрів, з перебігом розвитку та реформування міліції/поліції України.

Головуючий заходу Станіслав Гусарєв зауважив на тому, що академія активно бере участь у змінах, що відбуваються у правоохоронних органах, а також окремо зупинився на міжнародній співпраці вишу. До речі, робочі зв’язки з вірменським юридичним інститутом тривають вже не один рік.

У свою чергу, представник Республіки Вірменія розповів про особливості підготовки правників та зацікавився співробітництвом з академією на науковій ниві, діяльністю пенітенціарної системи України, зокрема новаціями у навчальному процесі.

Крок у продовженні партнерських взаємин

Такі робочі зустрічі окрім отримання корисної інформації, обміну професійним досвідом є вдалим продовженням партнерських взаємин між закладами освіти, адже у нас спільне завдання – підготовка якісних кадрів.

Людмила Зеленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X