Кримінальне право України. Особлива частина (альбом схем)

29-01-2015 Переглядів: 1968

Нещодавно світ побачило навчальне видання, підготовлене науково-педагогічними працівниками Національної академії внутрішніх справ: Кримінальне право України. Особлива частина. Альбом схем: Навч. посіб. – К. : Алерта, 2015. – 576 с.

Вказаний навчальний посібник є вагомим досягненням академії у навчальній роботі та яскравим прикладом сталих міжкафедральних зв’язків, оскільки його підготовлено як професорами кафедри кримінального права Національної академії внутрішніх справ, кандидатами юридичних наук І.А. Вартилецькою та О.В. Микитчиком, так і науково-педагогічними працівниками інших кафедр – завідувачем кафедрою кримінально-правових дисциплін навчально-наукового інституту права та психології Національної академії внутрішніх справ, доктором юридичних наук, доцентом В.Я. Горбачевським, доцентом цієї ж кафедри В.С. Плугатирем, а також старшим викладачем кафедри адміністративного права та процесу Національної академії внутрішніх справ, кандидатом юридичних наук М.В. Плугатирем.

Кримінальне право України.  Особлива частина (альбом схем)

Запропонований навчальний посібник має своїм завданням підбити підсумки при вивченні кожної конкретної теми курсу Особливої частини криміналь¬ного права України та узагальнити отримані з інших джерел знання. В альбомі у вигляді схем дається розгорнута кримінально-правова характеристика всіх складів злочинів. Схеми повністю охоплюють навчальний матеріал курсу, але представляють його у стислій, лаконічній формі.

Обрана авторами структура змісту та аналізу запропонованих питань відпо-відає вимогам, що пред’являються до методики опанування студентами, кур-сантами та слухачами курсу «Кримінальне право України. Особлива частина».

Альбом складено у відповідності до програми курсу кримінального пра¬ва для вищих навчальних закладів за чинним кримінальним законодавст¬вом України.

З урахуванням поставлених авторами завдань та методики викладан¬ня, цей навчальний посібник може бути використаний студентами різних форм навчання.

Курсанти, студенти і слухачі стаціонарної та заочної форм навчання можуть використовувати його як допоміжний матеріал при підготовці до семінарів, практичних занять, заліків та іспитів, а також для систематизації та закріплення знань, які отримані в процесі самостійного вивчення законодавчого та навчального матеріалу. Студенти, котрі вивчають кримінальне право за скороченою навчальною програмою, а також студенти неюридичних закладів можуть використовувати альбом як одне з основних джерел вивчення Особливої частини кримінального права України.

Автори сподіваються, що альбом схем із Особливої частини криміна¬льного права України знайде щонайширше коло читачів і, без сумніву, буде корисним наочним посібником для вивчення та аналізу кримінального законодавства України.

З виданням можна ознайомитись у читальних залах бібліотеки Національної академії внутрішніх справ.

Кафедра кримінального права
Національної академії внутрішніх справ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X