Країна повинна знати своїх героїв

30-07-2015 Переглядів: 164

Сьогодні до Національної академії внутрішніх справ завітали командир батальйону «Полтава» Юрій Анучін та боєць полку «Азов» Олег Волосов із шляхетною місією.

Країна повинна знати своїх героїв

Цей візит ними був запланований заздалегідь, щоб передати до музею МВС України, незвичний подарунок, а саме, донедавна фрагмент грізної зброї – гільзи крупнокаліберного снаряда, майстерно перетвореної у витвір декоративно-прикладного мистецтва художницею - полтавчанкою Юлією Сторожевою. Ззовні корпус вона прикрасила яскравим малюнком із пишних квітів та різнотрав’я, які проростають на українських ланах, створивши своєрідний вінок звитязі та мужності бійцям, які зараз відстоюють незалежність нашої землі на Сході України.

Країна повинна знати своїх героїв

Гості мали чудову нагоду ознайомитися з матеріалами, що готуються експонування на виставці «Батальйони МВС на захисті Вітчизни». Оборонці України із цікавістю прослухали розповідь провідного наукового працівника Марії Стрілець, яка ознайомила їх з зібраними матеріалами про участь правоохоронців у бойових діях та їх подвиги. Гості знайшли багато знайомих облич і прізвищ, які на жаль загинули в боях за Україну. Водночас вони пообіцяли надати окремі матеріали про своїх побратимів, адже країна повинна знати своїх героїв.

Країна повинна знати своїх героїв

Оксана Чміленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X