Учасників "Ліги майбутніх поліцейських" тепло зустріли у Києві

24-10-2016 Переглядів: 43

МВС та Національна поліція влаштували незабутній день у столиці для дітей із зони бойових дій, які приїхали, щоб вручити власноруч вишитий лігівцями із зони АТО рушник єднання міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову.

Учасників

Учасників молодіжної громадської організації запросили на екскурсію до ГУНП в місті Києві. Діти дізналися про те, як працює поліція у регіоні, де немає бойових дій, але існує загроза проникнення диверсантів та нелегальної зброї.

Лігівці побували у черговій частині та познайомилися з системою оперативного реагування, яка впроваджена в області. Молодь змогла відчути себе на місці операторів спецлінії 102 та прослідити, як надходить та обробляється повідомлення про ту чи іншу подію.

Хлопці та дівчата відвідали старовинний зал нарад, де протягом століття приймалися важливі рішення. Сама будівля поліції побудована ще у 19 сторіччі та має статус архітектурної пам’ятки.

З главку делегація Ліги перемістилася до головного корпусу Національної академії внутрішніх справ. Саме з цього року тут навчається одна із засновниць Ліги Катерина Трофименко з прифронтового селища Гранітного. Незважаючи на обстріли бойовиків, без світла, води та газу, дівчина закінчила школу із золотою медаллю та вступила до провідного відомчого вишу.

Учасників

У НАВС діти відвідали музей МВС України, який діє вже 11 років. Тут зібрано експонати, які розповідають про становлення поліції України починаючи з початку 20 сторіччя.

Учасників

Учасників

Учасників

Учасників

Учасників

Учасників

Поряд з архівними документами – експозиція, присвячена участі поліцейських в антитерористичній операції на Сході країни. Саме вона зачепила молодь, яка не з чуток знає про війну, за живе.

Учасників

А потім учасники Ліги вперше побували на іподромі та отримали море яскравих вражень. З поліцейськими рисаками молодь познайомили патрульні поліцейські, які супроводжували дітей з Донеччини.

Правоохоронці провели молодь до конюшні та розповіли про своїх прудконогих напарників та у яких ситуаціях використовується кінний підрозділ поліції.

Хлопці та дівчата пригостили коней морквою, а потім кожен мав змогу проїхатися верхи та навчитися розуміти свого «напарника». Фахівці кажуть, що спілкування з конями сприятливо позначається на психологічному стані людини, і щасливі усмішки дітей – тому підтвердження.

За день у столиці засновники патріотичного руху отримали безліч позитивних емоцій та багато корисних подарунків від поліцейських.

Ліга майбутніх поліцейських

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X