Контрафакт і піратство – загроза розвитку країни

21-04-2017 Переглядів: 391

Сьогодні в столиці розпочався II Міжнародний форум під назвою «Контрафакт і піратство – загроза національній безпеці та економіці». Організатори форуму Український альянс по боротьбі з підробками та піратством на одному майданчику зібрали представників державних організацій та бізнесу, юристів, а також провідних вітчизняних та іноземних експертів з захисту прав інтелектуальної власності. Метою форуму стало вдосконалення української стратегії відносно цієї проблеми, створення сучасного товарного ринку в державі та підвищення обізнаності громадськості щодо ролі інтелектуальної власності.

Контрафакт і піратство – загроза розвитку країни

Впродовж двох днів учасники обговорюватимуть питання практичних аспектів боротьби з підробкою та піратством, яку загрозу вони несуть та можливі шляхи подолання цих явищ.

Контрафакт і піратство – загроза розвитку країни

З доповіддю «Сучасні наукові розробки у сфері захисту інтелектуальної власності» виступив проректор Національної академії внутрішніх справ Сергій Чернявський. Він розповів про актуальні дослідження, реалізація яких сприятиме підвищенню ефективності захисту прав на інтелектуальну власність. На його думку проведення таких зустрічей має велике значення, оскільки створення контрафакту приносить великі економічні та соціальні збитки для країни та її мешканців.

Контрафакт і піратство – загроза розвитку країни

Директор ННІ № 3 Дмитро Андрєєв, який також брав участь в обговоренні даної проблематики зазначив, що такі зустрічі сприяють не лише подоланню проблеми та створенню кращих умов для інвестицій в український ринок, а й доносять українцям інформацію щодо наслідків використання піратської продукції, що сприяє формуванню європейської свідомості народу.

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X