Концерт-вітання

23-09-2014 Переглядів: 647

22 вересня в навчально-науковому інституті підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів відбувся концерт-вітання за участю курсантів з Донецького юридичного інституту МВС України, що віднині переведені до НАВС.

Концерт-вітання

Юнаки і дівчата продемонстрували гарні навики танцю та співу, а також показали високу майстерність у відмінних жартах. Курсанти зі сходу країни подякували за гарний прийом в Національній академії внутрішніх справ і відмітили, що їх переживання були марними, адже у Києві їх прийняли як рідних.

Концерт-вітання

На святковий вечір завітав ректор вишу Володимир Чернєй, який подякував за чудову атмосферу та гарний настрій. Оскільки захід був на патріотичну тематику, то Володимир Васильович від імені всіх присутніх зазначив, що концерт всім сподобався та не залишив нікого без позитивних емоцій. «Відрадно, що дух патріотизму в наших серцях і душах з роками не слабшає, а тільки набирає сили», - підкреслив ректор. Він побажав молоді надалі всебічно розвиватися, а також натхнення та успіхів у навчанні.

Концерт-вітання

Катерина Бурмістренко,
Анастасія Малікова

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X