Концерт хору ветеранів війни та праці

09-02-2015 Переглядів: 131

«О люди добрі, земляки! Складайте шану ветеранам, бо в ті буремнії роки вони нам волю здобували» - під таким гаслом у Прикарпатському факультеті відбувся концерт народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Фронтові друзі» під керівництвом заслуженого працівника культури України Віктора Поліщука. Колектив «Фронтові друзі» налічує 35 співаків, серед яких 6 ветеранів Другої світової війни. У травні 2015 році хор, яким опікується Управління культури виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, відзначатиме 30-ліття своєї творчої діяльності.

Концерт хору ветеранів війни та праці

Виступ колективу, який тривав майже годину, слухали із задоволенням як курсанти, так і працівники. Під час концерту керівник хору Віктор Поліщук з душевним теплом та любов`ю розповідав мало не про кожного учасника колективу. Співаки також мали можливість коротко розповісти про себе, поділитися цікавими історіями з власного життя.

«Фронтові друзі» подарували глядачам добре знані та зворушливі пісні минулих років, такі як «Ветерани», «Молитва за Україну», «Виростеш ти сину», пролунали також музичні композиції на військову тематику: «Свято Перемоги», «Складайте шану ветеранам». Концерт івано-франківських «Фронтових друзів» був пронизаний трепетною любов`ю до рідного краю та бажанням донести це тепле почуття до слухачів. Приємно відзначити, що, попри свій вік, «фронтовики» досі в строю, але хоровому, і дарують слухачам свою творчість та незгасимий оптимізм.

Концерт хору ветеранів війни та праці

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X