Концерт до Міжнародного дня захисту дітей

05-06-2015 Переглядів: 170

Щорічно у перший день літа в Україні та світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Вперше його відсвяткували в 1950 році, в Україні – в 1998 році. В цей день зазвичай проводяться різні заходи розважального характеру для того, щоб малеча відчула себе хоча б на мить щасливішою.

Концерт до Міжнародного дня захисту дітей

Не залишилися осторонь Дитячого дня і курсанти ННІ підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та психологічної служби, які з любов’ю підготували концертну програму «У колі друзів» для дітей з особливими потребами, які навчаються та виховуються в Дарницькому дитячому будинку-інтернаті Дарницького району міста Києва. Шефи з великим задоволенням продемонстрували дітлахам вокальні, інструментальні та танцювальні номери, які неабияк підняли настрій маленьким глядачам. Варто зазначити, що курсанти нашого інституту постійно проводять різноманітні заходи на території будинку-інтернату, оскільки дітям так важливо знати, що є люди, яким вони не байдужі.

Концерт до Міжнародного дня захисту дітей

Святкове дійство сподобалося малечі. Приємно було бачити щасливі дитячі усмішки та чути гучні аплодисменти. Саме в такі моменти починаєш розуміти, що ти не дарма живеш на цьому світі. По закінченню свята учасники концерту поспілкувалися з дітлахами та зробили фото на згадку. Також для вихованців будинку-інтернату курсанти залишили смачну випічку до чаю.

Концерт до Міжнародного дня захисту дітей

Концерт до Міжнародного дня захисту дітей

Хочеться сказати, що всі ми повинні пам’ятати про захист дітей не лише один раз на рік, а постійно, робити все для того, щоб їхні права і свободи не порушувалися, докладати максимальних зусиль для того, щоб усі діти були щасливими. Адже кожен з них - майбутнє нації!

Концерт до Міжнародного дня захисту дітей

Тетяна Власенко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X