Команду академії визнано переможцем Першого Всеукраїнського студентського саміту

18-05-2015 Переглядів: 183

14 травня в Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся Перший Всеукраїнський студентський саміт “Цивілізаційний вибір України: політико-правова парадигма і проблеми сутнісних перетворень”.

Співорганізатором зазначеного саміту виступила Всеукраїнська громадська організація “Асоціація українських правників”.

Команду академії визнано переможцем Першого Всеукраїнського студентського саміту

Перший Всеукраїнський студентський саміт проводився з метою: підвищення рівня освіченості здобувачів вищої освіти з актуальних питань сучасних процесів державотворення та правотворення; набуття практичного досвіду під час спілкування з науковцями, політиками, представниками органів державної влади та органів місцевого самоврядування, юристами-практиками; підвищення позитивного іміджу правничої професії; покращання правової освіти в Україні; подальшого розвитку інституту національної ідеї як рушійної сили національного прогресу в Україні.

Команду академії представляли слухачі курсу з підготовки фахівців на здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Правознавство» навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції: лейтенант міліції Дурдинець Мирослав; лейтенант міліції Верещак Олександр; лейтенант міліції Кирдан Богдан.

На саміті наша команда презентувала підготовлений проект: “Покращання інвестиційного клімату в Україні та залучення іноземних інвесторів у розвиток вітчизняної економіки”.

Рішенням оргкомітету наша команда була нагороджена дипломом І ступеня, цінним подарунком (планшетом) та науковою літературою.

В активі нашої команди також перемога на II-их Всеукраїнських змаганнях зі слідчих дій імені Г.М. Рудого (м. Хмельницький, 4-5 жовтня 2014 року).

Команду академії визнано переможцем Першого Всеукраїнського студентського саміту

Отже, бажаємо нашим переможцям подальших творчих звершень на науковій ниві в ім’я подальшого розвитку навчального закладу, відомчої освіти та української держави.

Олександр Калиновський,
відділ організації науково-дослідної роботи НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X