Команда академії стала призером ІІІ-го міжвузівського податкового турніру

21-04-2015 Переглядів: 112

17 квітня в Національному університеті державної податкової служби України відбувся міжвузівський податковий турнір, в якому брала участь і команда Національної академії внутрішніх справ у складі Мирослава Дурдинця та Валерія Джиби (слухачі курсу з підготовки фахівців на здобуття ступеня вищої освіти магістр за спеціальністю «Правознавство» навчально-наукового інститут підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції).

Команда академії стала призером ІІІ-го міжвузівського податкового турніру

Незважаючи на те, що податкове право не є профілюючою дисципліною в академії, наша команда «Філософи» змогла не лише примножити власні знання, які отримані під час навчання, але й увійти до фіналу турніру та здобути третє місце, тим самим гідно представивши НАВС серед інших вищих навчальних закладів юридичного та економічного спрямування.

Цього року у міжвузівському податковому турнірі брали участь 10 команд. Переможцем стала команда «Фіскали» факультету економіки та оподаткування Національного університету державної податкової служби України, друге місце посіла команда «Тризуб» факультету економіки та митної справи Національного університету державної податкової служби України.

Міжвузівський податковий турнір є командним змаганням з актуальних проблем оподаткування, який проводиться Науковим товариством студентів та курсантів Національного університету державної податкової служби України. Змагання студентів відбувається у формі рольової гри, що сприяє набуттю умінь і навичок розв’язувати складні проблеми з питань оподаткування та економіки, доповідати, формулювати твердження та захищати власну думку в наукових дискусіях.

Команда академії стала призером ІІІ-го міжвузівського податкового турніру

Академія пишається своїми молодими «філософами» та бажає Мирославу Дурдинцю та Валерію Джибі не зупинятися на досягнутому, творчого натхнення, нових досягнень у науковій діяльності.

Калиновський Олександр, відділ організації
науково-дослідної роботи НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X