Київ Незламний

02-05-2024 Переглядів: 386

27 і 28 квітня в столичному парку відпочинку «Муромець» відбулися щорічні змагання із силових багатоборств «Київ Незламний», організовані Федерацією стронгмену України, у яких взяли участь професійні богатирі, ветерани війни, курсанти й військовики.

Київ Незламний

Академія є традиційним учасником цього патріотичного заходу й повсякчас надає волонтерську допомогу в його організації. Змагання урочисто відкрив своїм виступом Народний ансамбль барабанщиць НАВС. Здобувачі вищої освіти виконали норматив на відтискання штанги від грудей, а також з веслування на час (дистанція 100 м).

Київ Незламний

Серед учасників змагань у відтисканні штанги на максимум друге місце посів курсант ННІ № 1 рядовий поліції Ярослав Бондаренко, а чемпіоном став курсант ННІ № 1 рядовий поліції Богдан Борисенко. У нормативі на відтискання штанги на один раз друге місце здобули курсанти ННІ № 1 рядові поліції Роман Красуцький та Мирослава Кулік, а бронзовим призером став капрал поліції Олександр Степанов. Також чемпіоном і срібним призером у відтисканні штанги на максимум і на один раз став курсант ННІ № 2 рядовий поліції Олексій Бовсуновський.

Київ Незламний

Київ – незламний, як і наш український народ! Разом до перемоги!

Київ Незламний

 

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X